INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių (virtų)
200 gramų kopūstų
180 gramų agurkų
150 gramų ridikėlių
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
Užpilui:
100 gramų grietinės (neriebios)
25 gramai alyvuogių aliejaus
15 gramų garstyčių
15 gramų citrinų sulčių
pagal skonį druskos
šiek tiek medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą supjaustyti kuo plonesnėmis juostelėmis, šiek tiek paglamžyti rankomis. Agurkus ir kiaušinius supjaustyti kubeliais, ridikėlius - pusgriežiniais.
2.
Atskirame inde gerai sumaišykite grietinę, aliejų, garstyčias, citrinų sultis, medų ir druską.
3.
Pjaustytas daržoves ir kiaušinius dėkite į dubenį, suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir krapus, pilkite užpilą ir gerai išmaišykite.