INGREDIENTAI: 100 gramų ilgagrūdžių ryžių
170 gramų konservuotų kukurūzų (0.5 skardinės)
100 gramų rūkytos vištienos (arba keptos)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas raudonosios paprikos
Padažui:
2 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai majonezo
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, įberti druskos, užvirti, berti ryžius ir virti apie 15 minučių iki kol išvirs.
2.
Vištieną supjaustyti mažais gabalėliais, marinuotus agurkus ir papriką supjaustyti kubeliais. Sudėti į dubenį, suberti kukurūzus.
3.
Padažui į dubenėlį dėti jogurtą, majonezą, berti smulkintą česnaką (galima ir įspausti), įberti druskos, pipirų ir išmaišyti.
4.
Paruoštą padažą supilti į dubenį su visais ingredientais ir gerai permaišyti.