INGREDIENTAI: 1 gabalas jūros lydekos (šaldytos)
500 gramų šaldytų daržovių
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
1 vienetas raudonosios paprikos
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį citrinpipirių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jūros lydeką atitirpinti kambario temperatūroje, išvalyti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenėlį suberti paprikos miltelius, prieskonines žoleles, citrinpipirius, druską, pilti aliejų, išmaišyti ir įtrinti žuvį.
3.
Papriką supjaustyti juostelėmis, bulves griežinėliais, sudėti į dubenį, berti prieskoninių žolelių ir apipurkšti aliejumi.
4.
Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves, šaldytas daržoves, žuvies gabaliukus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.