TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Varškės užtepėlė su grybais
Varškės užtepėlė su grybais

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
150 gramų pievagrybių
100 gramų varškės
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir pievagrybius smulkiai supjaustyti.

2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, pakepti ant stiprios kaitros 3 minutes, tuomet sumažinti kaitrą, suberti pievagrybius, berti druską, išmaišyti ir kepti apie 5 minutes iki kol pievagrybiai iškeps.

3.
Į keptuvę su pievagrybiais berti pipirus, raudonėlį, įspausti česnaką, išmaišyti, kepti dar 1 minutę.

4.
Į dubenį dėti varškę, paruoštą pievagrybių masę ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.


Patarimai:

Jei norisi pikantiškiau papildomai galima įdėti šaukštą majonezo.




admin · 2024-08-14 15:33 · 257 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt