INGREDIENTAI: 250 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
200 gramų rūkytų kiaulių ausų (virtų)
1 vienetas raugintų agurkų (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį prieskoninių žolelių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaulių ausytes, agurką ir svogūną supjaustyti mažesniais gabaliukais. Suberti į dubenį.
2.
Pupelių skystį nupilti, pupeles suberti į dubenį su paruoštais ingredientais, pabarstyti prieskoninėmis žolelėmis.
3.
Į dubenėlį pilti alyvuogių aliejų, sojų padažą, citrinų sultis, berti druską, pipirus ir išmaišyti. Supilti į dubenį su paruoštais ingredientais ir išmaišyti.