INGREDIENTAI: 400 mililitrų pieno
300 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą išlydyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.
3.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
4.
Trynius lengvai sumaišyti su cukrumi, pienu, lydytu sviestu. Suberti miltus. Išmaišyti.
5.
Baltymus išplakti iki standžių putų. Šaukštu arba mentele atsargiai įmaišyti į blynų tešlą.
6.
Kepti įkaitintoje blynų keptuvėje keletą minučių.
7.
Valgyti su mėgstamais priedais.