INGREDIENTAI: 0.5 gūželės iceberg salotų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
2 vienetai pomidorų
2 vienetai kiaušinių (virtų)
pagal poreikį vištienos (keptos ar virtos)
1 saujelė skrebučių
1 šaukštas kietojo sūrio (tarkuoto)
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas graikiško jogurto
1 šaukštas vorčesterio padažo
1 skiltelė česnako
1 šlakelis citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotą supjaustome ruoželiais, agurką šiaudeliais, kiaušinius riekelėmis, pomidorus stambesniais gabalėliais, vištieną pasmulkiname.
2.
Padažui sumaišome majonezą, jogurtą, Vorčesterio padažą, citrinos sultis, įspaudžiame česnaką.
3.
Į lėkštę dedame daržoves, vištieną, kiaušinius. Pabarstome duonos skrebučiais, tarkuotu sūriu, apšlakstome padažu.