INGREDIENTAI: 5 vienetai bananų
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų migdolų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų grietinėlės (arba pieno)
100 gramų šokolado
50 gramų aliejaus
1 šaukštas kakavos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 170 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir išmaišyti. Tuomet pilti aliejų ir grietinėlę, išmaišyti.
3.
Į dubenį su mase berti miltus, kepimo miltelius, migdolų miltus, gerai išmaišyti tešlą.
4.
Paruoštą tešlą padalinti lygiai į dvi dalis ir į vieną dalį įmaišyti kakavą.
5.
Kepimo formą patepti sviestu ir pabarstyti miltais. Į kepimo formą dėti truputį tešlos - šiek tiek kakavinės, šiek tiek baltos.
6.
Bananus perpjauti išilgai ir susmulkinti šokoladą. Dėti dalį bananų ir šokolado į kepimo formą ant tešlos, tuomet vėl dėti tešlos ir taip sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
7.
Kepti iki 170°C įkaitintos orkaitės viduryje apie 30 min.
8.
Iškeptą pyragą atvėsinti, galima papuošti tirpintu šokoladu, uogomis ar pabarstukais.