INGREDIENTAI: 250 gramų avokadų
50 gramų agurkų
10 mililitrų žaliųjų citrinų sulčių
1 šakelė petražolių
1 šakelė baziliko
5 lapeliai mėtų
pagal poreikį mango vaisiaus
pagal poreikį aitriosios paprikos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau, pašalinti kaulą ir išskobti minkštimą.
2.
Avokado minkštimą, agurką, bazilikus, petražoles, mėtas sudėti į maisto smulkintuvą. Įpilti vandens bei citrinos sulčių, pagardinti druska, pipirais ir sutrinti iki vientisos masės.
3.
Mango minkštimą ir aitriąją papriką supjaustyti mažais gabaliukais.
4.
Sriubą įpilti į dubenėlius, papuošti smulkiai pjaustytu mango ir aitriąja paprika.