INGREDIENTAI: Tešlai:
2 stiklinės miltų
0.5 stiklinės pieno
1 vienetas kiaušinių
40 gramų kepinių margarino
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
20 gramų juodojo šokolado
1 šaukštas cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpiname margariną. Pašildome pieną. Supilame į dubenį margariną, pieną, kiaušinį, cukrų, druską ir viską išmaišome.
2.
Suberiame miltus, kepimo miltelius ir išminkome tešlą. Imame tešlos gabalėlį ir darome blynelį į jo vidų dedame šokoladinį kremą ir padarome rutuliukus.
3.
Verdame augaliniame aliejuje, kol gražiai paruduos arba kepame elektrinėje spurgų kepimo formoje.
4.
Iškepusias spurgas puošiame cukraus pudra, apšlakstome ištirpintu šokoladu. Skanaus!!!