INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas sūdyta silkė
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
Padažui:
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 šaukštas majonezo
2 šaukšteliai krienų
1 šaukštelis medaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Silkę išvalome, nuplauname ir išdarinėjame, supjaustome juostelėmis.
2.
Bulves perpjauname pusiau, dedame į lėkštę.
3.
Silkę dedame šalia bulvių.
4.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir dedame šalia silkės gabalėlių.
5.
Padažui medų sumaišome su majonezu, jogurtu ir krienais, įspaudžiame citrinos sulčių, beriame krapus. Išmaišome ir patiekiame su bulvėmis ir silke.
6.
Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.