INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos šlaunelių mėsos
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 pundelis smidrų
3 vienetai burokėlių (virtų)
0.5 vieneto česnako
1 vienetas citrinų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštas garstyčių
1 sauja krapų
1 sauja petražolių
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Inde pasiruošti vištienos marinatą: sumaišyti alyvuogių aliejų, pusės citrinos sulčių, garstyčias, medų, petražoles, krapus, keturias skilteles česnako.
2.
Vištieną marinuoti keletą valandų.
3.
Nulaužti sukietėjusių smidrų galiukus, apibarstyti pipirais, apšlakstyti citrinų sultimis, apvynioti šonine.
4.
Tuomet paruošti burokėlius.
5.
Paruošti burokėlius – juos nulupti, supjaustyti, apšlakstyti aliejumi, druska, pipirais, apibarstyti smulkiai pjaustytu česnaku ir petražolėmis.
6.
Viską kepti grilyje.
Patarimai:
•
Video receptą rasite čia.
•
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.