INGREDIENTAI: 270 gramų mango tyrės
230 gramų kokosų pieno
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)
5 gramai agar agaro
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kokosų pieno skardinę kelioms valandoms paliekame šaldytuve, kad nusistovėtų kietoji pieno dalis. Skystį galite panaudoti kokteilių gamyboje.
2.
Kietąją kokosų pieno dalį sumaišome su mangų tyre, citrinos sultimis, citrinos žievele ir gerai išmaišome.
3.
Masę pilame į puodą, įjungiame kaitrą, suberiame agarą ir verdame, pastoviai maišydami su šluotele. Užvirus, paverdame dar vieną minutę.
4.
Supilstome į pasirinkto dydžio indėlius ir laikome šaldytuve kelias valandas.