INGREDIENTAI: 600 gramų vištienos
200 gramų ananasų (apytikriai, šviežio)
80 mililitrų sojos padažo
80 mililitrų ananasų sulčių
4 šaukštai pomidorų padažo
3 skiltelės česnako
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį pilti ananasų sultis, dėti ananasus, pilti sojų padažą, dėti pomidorų padažą, berti rudąjį cukrų, įspausti česnaką, pilti aliejų ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
2.
Vištieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir sudėti į dubenį su marinatu. Gerai išmaišyti ir palikti marinuotis 1 valandai ar ilgiau.
3.
Vištieną kepkite grilyje ar keptuvėje, kol iškeps iš visų pusių.