INGREDIENTAI: 400 gramų arbūzo (minkštos dalies be sėklų)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas medaus (jei arbūzas bus saldus, galima nedėti)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti arbūzą, pilti citrinų sultis, dėti medų ir sutrinti iki vientisos masės. Gautą tyrę supilti į kepimo formą (didesnio ploto ir žemesnę, o ne aukštą ir siaurą, aš naudojau skardą) ir dėti į šaldymo kamerą 30 minučių.
2.
Praėjus šiam laikui, arbūzų tyrę išmaišyti ir dėti dar 30 minučių į šaldymo kamerą.
3.
Išėmus iš kameros vėl pamaišyti. Šiuos du žingnsius kartoti, kol arbūzų tyrė sustings ir taps panaši į sniegą. Tuomet dėti į stiklines ir ragauti.