INGREDIENTAI: 500 gramų kopūstų
200 gramų rūkytos vištienos (arba kitos mėgstamos mėsytės)
150 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį majonezo
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustyti siauromis juostelėmis. Agurką supjaustyti siauromis juostelėmis, vištieną susmulkinti. Sūrį sutarkuoti burokine tarka. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti.
2.
Visus ingredientus sudėti į dubenėlį, dėti majonezą, garstyčias, berti druską, pipirus ir viską dar kartą išmaišyti.