INGREDIENTAI: 100 gramų saliamio (plonai pjaustyto)
100 gramų serano kumpio (plonai pjaustyto)
100 gramų chorizo dešrelės (plonai pjaustyto)
pagal poreikį sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojome Memel blue)
pagal poreikį kietojo sūrio (naudojome Memel Prussia)
pagal poreikį kietojo sūrio (naudojome Memel Grand Reserve)
2 saujos alyvuogių (asorti)
0.5 vieneto prancūziško batono (ar čiabatos)
200 gramų vynuogių
3 vienetai mandarinų
1 sauja graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia skirtinguose lentos vietose išdėliojame saliamį, Serano kumpį ir čiorizo dešrą. Prie jų dedame indelį su alyvuogėmis ir pjaustytą prancūzišką batoną.
2.
Prie jų išdėliojame gabaliukais pjaustytus sūrius, paliekant tuščių vietų likusiems ingredientams.
3.
Tarpeliuose išdėliojame mandarinus, vynuoges, riešutus ir mėgaujamės!