INGREDIENTAI: 1 vienetas ilgavaisių agurkų
150 gramų sūdytos lašišų filė
100 gramų kreminės varškės
100 gramų vyšninių pomidorų (nebūtina)
1 pundelis krapų
2 griežinėliai citrinų
0.5 šaukšto krienų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų (šviežiai)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurką nuplauname ir supjaustome juostelėmis daržovių skustuku. Lašišą supjaustome juostelėmis. Citrinos griežinėlius perpjauname pusiau, o puseles dar pusiau.
2.
Varškę sumaišome su krienais ir druska.
3.
Ant agurko tepame varškės masės, uždedame lašišos, krapų šakelę. Susukame suktinuką. Persmeigiame iš šono mediniu iešmeliu. Ant iešmelio galiukų smeigiame po pomidoriuką. Pabarstome šviežiai grūstais pipirais, uždedame po gabalėlį citrinos.