INGREDIENTAI: 700 gramų bulvių (virtų su lupena)
4 vienetai silkių filė
2 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
5 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį krapų (smulkintų)
Užpilui:
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai rapsų aliejaus
1 šaukštas dižono garstyčių
0.5 šaukšto medaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Užpilui sumaišome majonezą, aliejų, garstyčias medų, pagardiname druska ir pipirais ir atidedame į šoną.
2.
Iš obuolių pašaliname sėklalizdžius. Virtas bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Tokio pat dydžio kubeliais supjaustome ir silkę, kiaušinius, agurkus, svogūną, obuolius. Sudedame į dubenį ir išmaišome.
3.
Užpilame užpilu, beriame smulkintus krapus ir išmaišome.