INGREDIENTAI: 4 vienetai kivių
1 saujelė braškių (arba šilauogių, kitų mėgiamų uogų ar vaisių)
4 vienetai sausainių (nebūtina)
Kremui:
250 gramų grietinėlė, 36% riebumo
250 gramų graikiško jogurto
3 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kremui į dubenį supilti grietinėlę, berti cukraus pudrą, plakti elektriniu plaktuvu, kol susiformuos tvirtos putos. Lengvais judesiais įmaišyti graikišką jogurtą ir vanilės ekstraktą.
2.
Kivius nulupti, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Sausainius sulaužyti smulkesniais gabalėliais.
3.
Į stiklinės dugną dėti truputį paruošto kremo, tuomet sutrintą kivių masę, dėt sausainius, šiek tiek uogų, vėl kremą, papuošti likusiomis uogomis.