INGREDIENTAI: 1 vienetas sviestinio moliūgo
340 gramų ančių kulšelės (mėsos be kaulų)
120 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
pagal skonį penkių pipirų mišinio
pagal skonį druskos
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį džiovintų petražolių
pagal skonį džiovintas čiobrelis
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustome žiedais maždaug 2 cm storio, išdėliojame ant kepimo skardos, užklotos kepimo popieriumi, aptepame alyvuogių aliejumi.
2.
Kepame apie 10-15 min iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Kol moliūgas kepa orkaitėje, įtriname antieną prieskoniais, galite naudoti ir jūsų mėgstamus. Apkepame keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies.
4.
Ant iškeptų moliūgo žiedų dedame tarkuotą sūrį, keptą antieną ir pabarstome džiovintomis petražolėmis, česnako granulėmis bei šviežiai maltais pipirais. Grąžiname į orkaitę dar kelioms minutėms, kol sūris išsilydys.