INGREDIENTAI: 500 gramų krevečių be kevalo
100 gramų sviesto
1 vienetas citrinų (reikės tarkuotos žievelės ir sulčių)
5 vienetai vyšninių pomidorų
3 skiltelės česnako (didesnių arba 4 mažesnių)
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, ištirpinti.
2.
Į keptuvę suberti smulkintą česnaką ir perpjautus per pusę pomidoriukus, kepti apie 3 minutes. Tuomet sudėti krevetes, berti tarkuotą citrinos žievelę, pilti citrinos sultis ir sudėti smulkintas petražoles, berti druską, pipirus, išmaišyti.
3.
Kepti dar kelias minutes, kol krevetės iškeps. Patiekti su skrudinta duonele.