INGREDIENTAI: 400 gramų avinžirnių
120 gramų taco geldelių (naudojome "Santa Maria")
100 mililitrų migdolų
28 gramai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Virtus avinžirnius sutrinkite trintuvu, susmulkinkite migdolus.
2.
Smulkiai supjaustykite svogūną. Įkaitinkite aliejų keptuvėje su nelimpančiu paviršiumi ir apkepinkite svogūnus ant stiprios kaitros.
3.
Sudėkite avinžirnius ir migdolus, o tada sumažinkite kaitrą ir kepkite nuolat maišydami.
4.
Suberkite tako prieskonių mišinį ir leiskite įdarui pakepti apie 4 minutes.
5.
Patiekite ant orkaitėje pašildytų kukurūzų geldelių kartu su Jūsų mėgstamais tako priedais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.