INGREDIENTAI: 8 vienetai krepšelių (naudojau trapios sviestinės tešlos)
100 gramų maskarponės sūrio
50 gramų raudonieji ikrai
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
Papuošimui:
1 saujelė baziliko (naudojau violetinius)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Maskarponės sūris pagal skonį pagardinamas druska ir trupučiu citrinos sulčių, gerai išmaišoma.
2.
Kremas sudedamas į krepšelius.
3.
Ant kremo viršaus sudedami ikrai, puošiama bazilikų lapeliais.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.