Porcijų skaičius: 12
INGREDIENTAI: 300 gramų pyrago (šokoladinis)
2 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
250 gramų šokolado
1 žiupsnelis pabarstukų (cukriniai)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sutrupinti šokoladinį pyragą. Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug). Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi. Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų. Išlydyti šokoladą.
2.
Rutuliukus užmauti ant pagaliukų. Pakartoti su visais pagaliukais. Palikti kelioms minutėms. Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga. Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai. Skanaus!