INGREDIENTAI: 800 g menkių filė
1 v. š. citrinų sulčių
1 svogūnas
2 obuoliai
2 v. š. miltų
2 v. š. aliejaus
1 v. š. sviesto
4 v. š. garstyčių
1 v. š. kario
2 v. š. razinų
200 ml grietinės
1 a. š. krakmolo
2 a. š. skaldytų migdolų
Paruošimo būdas: Žuvį supjaustyti gabaliukais ir apšlakstyti citirnų sultimis. Svogūną nulupti ir supjaustyti kubeliais. Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Žuvies gabaliukus apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitintuose riebaluose kepti žuvį, kol gražiai pagels. Išgriebti iš riebalų. Į keptuvėje likusius riebalus sudėti sviestą, suberti svogūnus ir kepti, kol pagels. Įpilti 200 ml vandens, suberti obuolius, karį, razinas, sukrėsi garstyčias ir patroškinti 5 minutes. Grietinę sumaišyti su krakmolu ir supilti į padažą. Pagardinti ir užvirinti. Sudėti žuvį ir razinas. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir patiekti.