INGREDIENTAI: 200 g sviesto arba margarino
150 g cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
3 šaukšteliai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
250-300 g miltų
300 g šviežių arba konservuotų abrikosų
Glaistui:
100 g šokolado
1 saujelė migdolų
Paruošimo būdas: Išsukite minkštą sviestą su baltuoju ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite išplaktus kiaušinius. Įmaišykite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Padalinkite tešlą į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišykite kakavą. Abrikosus supjaustykite kubeliais. Į keksiukų formeles pirmiausiai dėkite kakavinės tešlos, tuomet abrikoso gabaliukų ir ant viršaus šviesią tešlą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių. Iškepusių keksiukų viršų aptepkite ištirpintu šokoladu ir apibarstykite riešutais. Skanaus :)