Porcijų skaičius: 4
INGREDIENTAI: 1 vienetas rūkyta skumbrė
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 saujelė krapų (ar kitų žalumynų)
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kiaušinius taip pat nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Nuluptą svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
2.
Skumbrę supjaustyti stambiais gabalais, nulupti odą, išimti kaulus, žuvį pasmulkinti peiliu.
3.
Bulves, kiaušinius, svogūną ir žuvį sumaišyti su grietine ir garstyčiomis. Pagardinti žalumynais.