INGREDIENTAI: 1,5 stiklinės miltų
1,5 a.š. kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 a.š. cinamono
100 g margarino VILNIUS kepiniams
0,75 stiklinės cukraus
2 kiaušiniai
2 šaukštai šilto pieno
200 - 300 g braškių
cukraus pudros (pabarstymui)
Paruošimo būdas: Dubenyje sumaišome išsijotus miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius. Atskirai suplakame lydytą margariną ir cukrų, iki purios baltos masės. Supilame pieną, kiaušinius ir viską išplakame. Skystą masę sumaišome su sausų ingredientų mišiniu ir pilame į riebalais išteptą kepimo formą. Ant viršaus uždedame per pusę perpjautų braškių ir įstumiame giliau į tešlą. Kepame 30 - 40 min., iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą pyragą pabarstome cukraus pudra.