INGREDIENTAI: Lazanija, lakštai, 500 gramų
Fermentinis sūris, 300 gramų
Pomidorų padažas, 50 gramų
Kiaulienos faršas, 200 gramų
Pomidorai, 2 vienetai
Kukurūzai, konservuoti, 50 gramų
Česnakai, 1 skiltelė
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
Svogūnai, pagal skonį
Paruošimo būdas: Lazanijos lakštus apvirti. Apvirtus sutepti aliejumi kad nesuliptų. Į dubenį sudėti faršą, smulkintus česnakus, svogūną, suberti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Į kepimo formą dėti lazanijos lakštus, aptepti pomidorų padažu, ant viršaus dėti faršą, stambiai pjaustytus pomidorus, kukurūzus, vėl dėti lazanijos lakštus ir taip kartoti kol nebeliks lakštų. Tada apibarstyti stambia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į 250 laipsnių karštumo orkaitę. Kepti apie 30 min.