Porcijų skaičius: 9
INGREDIENTAI: 3 pakeliai želės ( skirtingų spalvų)
1 skardinė persikų
šiek tiek mėtų (lapeliai)
šiek tiek spanguolių
3 šaukšteliai želatinos
šiek tiek braškių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Žėlė pagaminam kaip nurodyta ant pakelio įdėdami dar į kiekvieną žėlė spalvą po a.š. želatinos. Paliekame atvėsti. Persikų puseles įpjauname ne iki galo ir sudedam į formą, įberiame uogų, įdedam mėtų lapelių. Užpilame geltonos spalvos žėlė tiek, kad persikai butu apsemti iki puses, įdedam į šaldymo kamerą. Kai šiek tiek sustinga užpilame likusi geltonos spalvos žėlė ir vėl į kamera. Kai sustingsta pilame kitą spalvą ir vėl į kamerą. Dedame braškių skirtingų spalvų, užpilame paskutinę spalva uždengiame ir dedam į šaldytuvą per naktį. Kitą dieną formą atidarome, apverčiame. Skanaus.