INGREDIENTAI: 2 vištų krūtinėlės
1 šaukštas miltų
25 g sviesto
100 g špinatų
1 saujelė krapų
1 saujelė svogūnų laiškų
3-4 skiltelės česnako
200 g grietinėlės
Marinatui:
1 šaukštas medaus
1 šaukštas garstyčių
2 šaukštai aliejaus
1 šaukšas acto
Paukštienos prieskonių - pagal skonį
Garnyrui:
1 prancūziškas batonas
50 g sviesto
1-2 skiltelės česnako
Paruošimo būdas: Į keptuvę dedame jau išmarinuotą vištieną, supjaustytą smulkiais gabaliukais, ją apkepiname (~5 minutes). Kitoje keptuvėje dedame sviestą ir miltus, minutę pakepiname, tada sumetame žalumynus ir česnaką. Kepiname apie 4 minutes, tuomet sumetame ir vištieną, užpilame grietinėle ir patroškiname 7-8 minutes. Batoną pjauname per pusę, dedame ant jo pjaustyto česnako ir kieto sviesto, per visą ilgį. Dedame į orkaitę (180-200 laipsnių pagal Celsijų) ir kepame, kol apskrus. Skanaus!!