INGREDIENTAI: 250 g miltų
2 kiaušinių tryniai
0,5 stiklinės cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio citrinų žievelių
80 g margarino VILNIAUS kepiniams
1 šaukštelis sodos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 - 1,5 stiklinės stiprios arbatos
100 g razinų
100 g džiovintų slyvų
Paruošimo būdas: Užviriname arbatą, suberiame nuplautus ir nusausintus džiovintus vaisius ir verdame 5 minutes. Vaisius perkošiame ir nusausiname, o arbatą atvėsiname. Margariną išsukame su cukrumi, po vieną sudedame kiaušinių trynius, išmaišydami. Kepimo miltelius ir sodą sumaišome su miltais, taip pat citrinų žievelėmis ir sudedame į margarino masę. Viską gerai išmaišome. Galiausiai supilame arbatą bei vaisius ir vėl išmaišome. Kepimo formeles ištepame sviestu ir apibarstome džiūvėsiais. Supilame tešlą ir dedame į orkaitę. Kepame 180 ° C temperatūroje apie 40 minučių. Prieš patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra arba glajumi.