Porcijų skaičius: 5
INGREDIENTAI: 1 skardinė tuno savo sultyse
3 šaukštai konservuotų kukurūzų
1 sauja juodųjų alyvuogių
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1 vienetas kiaušinių (virtų)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
3 šaukštai graikiško jogurto (arba majonezo)
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių (dijon rūšies)
2 šlakeliai citrinų sulčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustykite agurką,skystį nuvarvinkite.
2.
Susmulkinkite alyvuoges ir svogūnų laiškus.
3.
Į dubenį dėkite nuvarvintą tuną,agurkus, svogūnų laiškus, nuvarvintus kukurūzus, alyvuoges, sutarkuokite kiaušinį.
4.
Toliau dėkite jogurtą arba majonezą, įspauskite citrinos sulčių, dėkite garstyčias, pipirus ir viską išmaišykite.
5.
Pabarstykite smulkintais krapais, o tada ragaukite ir skaninkite pagal poreikius.
6.
Užtepėlę tiekite atskirai su skrudinta duona. Skanaus!