Porcijų skaičius: 20
INGREDIENTAI: Pagrindui:
360 gramų sausainių
130 gramų sviesto
3 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai kakavos
Įdarui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
250 gramų grietinėlės
2 šaukštai cukraus pudros
1.5 šaukšto želatinos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužyti arba dėti į trintuvą. Sviestą ištirpinti, dėti kakavą, kondensuotą pieną ir sumaišyti su sausainiais.
2.
Tortinę iškloti kepimo popieriumi. Pagrindo mase iškloti tortinės dugną ir dėti į šaldytuvą.
3.
Želatiną užpilti trupučiu vandens ir išbrinkinti. Maskarponės sūrį, 2 šaukštus cukraus pudros ir kondensuotą pieną sumaišyti, atšaldytą grietinėlę išplakti ir supilti į kondensuoto pieno masę. Pilant silpna srovele įmaišyti ištirpintą ir atvėsusią želatiną.
4.
Paruoštą masę supilti ant sausainių pagrindo, dėti į šaldytuvą 3 valandom arba nakčiai.