Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI: 200 gramų grietinės (naudojau 24%)
1 vienetas mango vaisiaus (gerai prinokusių)
1 vienetas bananų (gerai prinokusių)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 šaukštai kokoso drožlių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bananą ir mangą nulupti, supjaustyti, sutrinti elektriniu trintuvu, įmaišyti grietinė ir kokoso drožlės.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į vaisių masę. Supilti į šaldymui skirtą indą ir šaldyti.
3.
Po 1 valandos permaišyti, vėliau permaišyti kas 30 minučių, iš viso 4 - 5 kartus. Tuomet palikti visiškai sušalti. Patiekti su uogomis, sirupu, ar tirpintu šokoladu, kaip kas mėgsta.