AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Grybai, konservuoti ar virti, 700 gramų
Dešra, virta, 200 gramų
Svogūnai, didelis, 1 vienetas
Česnakai, 3 skiltelės
Grietinė, 4 šaukštai
Ketčupas, 1 šaukštas
Druska, ar Maggi kubelis, pagal skonį
Lauras, 2 vienetai
Krapai, truputį
Paruošimo būdas: Jei grybai stipriai sūdyti - juos pirma numirkykite ir druskos dėkite labai atsargiai. Į keptuvę su aliejumi sudėkite grybus ir 5 min pakepinkite, tada sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną ir dar pakepinkite, kol svogūnai gražiai pagels. Sudėkite mažais kubeliais pjaustytą dešrą, smulkiai kapotus ar išspaustus česnakus, Maggi kubelio pusę, lauro lapelius, grietinę ir kečupą. Viską išmaišykite ir įpilkite 0.5 stiklinės vandens. Troškinkite 5-7 min. Baigus kepti sudėkite kapotus krapus. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis ir pomidorų padažu. Papuošti galite kapotais krapais, ar petražolės šakele. Puikiai dera su raudonu ar baltu sausu vynu. Skanaus!