Porcijų skaičius: 10
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Pagrindui:
300 gramų sausainių
100 gramų sviesto
2 šaukštai kakavos
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
400 gramų kokosų pieno
100 gramų cukraus
50 mililitrų likerio
3 šaukšteliai želatinos
Papuošimui:
1 sauja uogų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sumalti ir sumaišyti su tirpintu sviestu bei kakava. Jais iškloti formą ir įdėti į šaldytuvą.
2.
Želatiną užpilti puse skardinės kokosų pieno ir palikti brinkti apie 15 minučių. Išbrinkusią dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti. Atvėsinti.
3.
Varškę sumaišyti su cukrumi, likusiu kokosų pienu, likeriu. Įmaišyti pravėsusią želatiną.
4.
Viską supilti ant pagrindo ir dėti į šaldytuvą. Po kokio pusvalandžio galite papuošti uogomis. Valgyti galima po 4 valandų poilsio šaldytuve.