Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 litrai sultinio
1 vienetas brokolių
500 gramų vištienos krūtinėlės
500 mililitrų grietinėlės
2 vienetai morkų
200 gramų čederio sūrio (arba kito fermentinio)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus (arba sviesto kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolį išskaidome žiedynais, dedame į verdantį vandenį, paverdame 2 minutes ir sudedame į šaltą vandenį arba vandenį su ledukais. Tokiu būdu paruoštas brokolis išlieka traškus.
2.
Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame tarkuotas morkas bei kubeliais pjaustytą svogūną. Apkepiname, kol suminkštėja ir sudedame smulkiais kubeliais pjaustytą vištieną. Pagardiname prieskoniais. Viską patroškiname 10 - 15 minučių,
3.
Sudedame vištieną su morkomis į puodą, užpilame sultiniu ir užverdame. Sudedame brokolį ir maišant supilame grietinėlę. Trumpai pakaitinus įmaišome tarkuotą sūrį ir jam išsilydžius galime patiekti.