TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Lašiša ir kreminiu sūreliu įdaryto prancūziško batono užkandėlės
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas bagetė

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas prancūziško batono (apie 30 cm ilgio)
150 gramų rūkytos lašišos filė
150 gramų tepamo sūrelio
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą lašišą ir mėlynąjį svogūną, dėkite sūrį, garstyčias, supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai išmaišykite.

2.
Nupjaukite prancūziško batono abu galus ir ilgu šaukšteliu išskobkite minkštimą. Tada pridėkite paruošto įdaro, susukite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min.

3.
Supjaustykite riekelėmis ir patiekite. Nelaikykite paruošto batono per naktį, nes taip jis bus sumirkęs ir praras traškumą.



admin · 2018-09-25 00:00 · 860 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt