AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
450 gramų varškės (sausesnės, iš maišelių)
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė miltų
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai kepimo miltelių
1 šaukštas brendžio
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 litras aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje užmaišykite tešlą iš kiaušinių, cukraus, varškės, miltų, kepimo miltelių, druskos ir brendžio. Uždarykite dubenį dangčiu ir įdėkite valandai į šaldytuvą.
2.
Įkaitinkite aliejų (labai, bet ne iki dūmų) puode arba gilioje keptuvėje ir kepkite nedideles spurgytes.
3.
Išimkite jas ant popierinių servetėlių, kad šios sugertų aliejaus perteklių.
4.
Patiekdami galite apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!