Porcijų skaičius: 4
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai silkių filė
1 vienetas obuolių (didelio, saldžiarūgščio)
10 centimetrų poro (baltos dalies)
1 vienetas citrinų (reikės sulčių)
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurtinės grietinės
1 šaukštas vyno acto
pagal skonį pipirų
šiek tiek cukraus
šiek tiek svogūnų laiškų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į silkinę sudedame juostelėmis supjaustytą silkę ir apšlakstome citrina.
2.
Obuolį sutarkuojame burokine tarka, porą supjaustome, dedame į dubenėlį, uždedame majonezą ir grietinę, užberiam pipirų, truputį cukraus, pagal skonį pilame vyno acto ir gerai viską išmaišome. Paragaujame, skonis turi būti saldžiarūgštis.
3.
Uždedame 1.5 - 2 centrimetrų storio sluoksnį ant silkės ir paliekame pastovėti bent 2 valandoms. Patiekiant galima pabarstyti svogūno laiškais.