TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-24 08:40
Varškinės tešlos pyragėliai su faršu
Varškinės tešlos pyragėliai su faršu

Porcijų skaičius: 5

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 gramų miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių (mažo)
50 gramų kreminės varškės
50 gramų jogurto, natūralaus
30 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis cukraus (be kaupo)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/3 šaukštelio druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai pieno
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų
Įdarui:
280 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek džiovintas raudonėlis
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek paprikos miltelių

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, jogurtą, kiaušinį, aliejų, cukrų ir druską išmaišyti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų, jei truks miltų, įberkite šiek tiek daugiau.

2.
Padalinti tešlą į 5 lygias dalis, pabarstyti stalą miltais, iš kiekvienos dalies iškočioti maždaug 13 - 14 centimetrų skersmens paplotėlį.

3.
Faršą sumaišyti su druska, pipirais, paprikos milteliais, raudonėliais. Sudėti smulkintus krapus, petražoles, svogūną, česnaką ir išmaišyti.

4.
Ant paplotėlio dėti paruoštą faršą, užlenkti kraštus į vidų ir suspausti.

5.
Prieš kepant bandeles aptepti trynio - pieno plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis ir kepti 170 C laispnių orkaitėje apie 40 minučių.



admin · 2018-10-24 21:00 · 877 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt