Porcijų skaičius: 8
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 8 vienetai pievagrybių (didelių)
150 gramų špinatų
70 gramų sviesto
3 šaukštai grietinės
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek kietojo sūrio (pabarstymui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą išlydyti puode. Grybams nuimti kotukus, o kepurėles ištepti lydytu sviestu iš visų šonų ir vidaus.
2.
Kotukus smulkiai supjaustyti ir sumesti į puode likusį sviestą, jei trūksta, įpilti šiek tiek aliejaus, ir apkepti su trintais česnakais. Kai šiek tiek apkeps, suberti špinatus ir kepti, kol špinatai suminkštės ir jų tūris sumažės. Iškepus įmaišyti greitinę ir pagardinti druska.
3.
Mišiniu įdaryti grybų kepurėles ir apiberti trupučiu sūrio. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusius grybus pateikti su šviežiomis salotomis ar tiesiog vienus.