Porcijų skaičius: 2
AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 8 vienetai bulvių
300 gramų faršo
2 vienetai svogūnų
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir sutarkuoti, įtarkuoti vieną svogūną. Bulvių tarkius supilti į tankų kiaurasamtį, po kuriuo pastatyti dubenį. Mediniu šaukštu pamaišyti lengvai spustelint, kad skystis nubėgtų nuo bulvių.
2.
Įdarui pakepinti smulkiai pjaustytą likusį svogūną ir juo pagardinti faršą. Pagal skonį įdėti druskos bei pipirų ir gerai išmaišyti.
3.
Iš tarkių formuoti cepelinus, į vidų dėti faršą.
4.
Skystyje susidariusį krakmolą supilti į pasūdytą verdantį vandenį ir vieną po kito dėti cepelinus.
5.
Virti apie 20 - 25 minutes.