TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Šokoladinis obuolių pyragas
Šokoladinis obuolių pyragas

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
280 gramų miltų
3 vienetai obuolių (didesnių)
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų juodojo šokolado
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai pieno
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą išsukite iki baltumo, suberkite cukrų, kakavą ir dar kartą išmaišykite. Po vieną įmuškite kiaušinius ir po kiekvieno gerai išplakite.

2.
Šokoladą ištirpiname garų vonelėje ir ataušusį įdedame į tešlą, išmaišome.

3.
Įpilkite pieną ir aliejų, išmaišykite. Įsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, soda ir druska, pamaišykite, sudėkite sviestą. Maišykite iki vientisos masės.

4.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir joje paskirstykite tešlą.

5.
Obuolius nuplaukite, nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite į maždaug 8 dalis ir išdėliokite tešlos viršuje.

6.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Ar pyragas iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku, jeigu įsmeigus ir ištraukus, jis sausas - pyragas iškepė, jei appilęs tešla - kepti dar 5 minutes ir vėl tikrinti.




admin · 2018-11-17 06:00 · 779 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt