TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Labai skanūs džiūvėsėliuose apkepti pievagrybiai
Džiūvėsėliuose apkepti pievagrybiai

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuvalome arba tiesiog nulupame. Apvoliojame miltuose, sumaišytuose su trupučiu druskos ir mėgstamais prieskoniais. Apvoliojame paplaktame kiaušinyje ir dedame į džiūvėsėlius.

2.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

3.
Patiekiame kaip užkandį su padažu, aš gaminau tokį: sumaišiau majonezą, krienus, baltuosius pipirus ir petražoles.




admin · 2018-12-02 12:01 · 762 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt