TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Mantvinas Žybartė Gerardas Žybartas
Šokoladinis uogienės biskvito tortas su grietinės pertepimu
Å okoladinis uogienÄ—s tortas

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė uogienės
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai sodos
Kremui:
300 gramų grietinės (naudojau 35%)
4 šaukštai cukraus
0.5 vieneto citrinų
šiek tiek vanilės esencijos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Sudėkite uogienę, miltus, grietinę, sodą (ją grietinėje užgesinkite), kakavą ir viską gerai išmaišykite.

2.
Masę supilkite į tortinę kepimo formą išteptą kokoso aliejumi ar sviestu. Kepkite prieš tai įkaitintoje 190 C orkaitėje 40- 50 min. arba kol iškeps. Kepinį atvėsinkite ir supjaustykite sluoksniais.

3.
Kremui išmaišykite grietinę su cukrumi, iš citrinos išspaustomis sultimis ir vanile. Kiekvieną tešlos sluoksnį aptepkite grietinės kremu. Šio kremo užtenka trims sluoksniams sutepti. Jei jūs šį biskvitą supjaustėte į daugiau dalių ar kepėte atskirais lakštais, pasiruoškite daugiau kremo.



Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"



admin · 2018-12-03 12:01 · 745 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt