TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-24 14:34
Pievagrybiais ir sūriu užkepta vištienos krūtinėlė
Užkepta vištienos krūtinėlė su pievagrybiais

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vienetai vištienos krūtinėlės
3 vienetai kiaušinių
10 vienetų pievagrybių
80 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto, fermentinio)
2 šaukšteliai majonezo
pagal skonį džiovintas raudonėlis
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų kajeno pipirų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai. Išeis 4 kepsneliai, kuriuos iš abiejų pusių apibarstykite džiovintais raudonėliais, kajeno pipirais ir druska.

2.
Viename dubenėlyje išplakite kiaušinius, į kitą - supilkite džiūvėsėlius. Imkite kepsnelį, merkite į kiaušinio plakinį, apvoliokite džiūvėsėliuose, dar kartą merkite į kiaušinio plakinį ir vėl apvoliokite džiūvėsėliuose.

3.
Dėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus išdėliokite griežinėliais pjaustytus pievagrybius, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir ant kiekvieno uždėkite po 0,5 arbatinio šaukštelio majonezo. Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje 15-20 minučių arba tol, kol įsmeigus peiliu į krūtinėlę iš jos bėgs skaidrios sultys.

4.
Kol kepa vištiena, pasiruoškite mėgstamą garnyrą ir patiekite su iškeptais vištienos kepsneliais.




admin · 2018-12-04 12:00 · 761 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt