TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-24 15:28
Žele desertas - gaivus ir vasariškas
Žele desertas - gaivus ir vasariškas

Porcijų skaičius: 8

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės (nebūtinai)
2 pakeliai želės (skirtingų spalvų)
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai želatinos
šiek tiek vandens
šiek tiek vanilės

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Paruošti žėlė iš pakelių, kai pnurodyta etiketėje, palikti sustingti ir supjaustyti gablėliais.

2.
Želatiną užpilti keliais šaukštais šalto vandens, išbrinkinti, vėliau pakaitinti karšto vandens vonelėje,, kad visiškai ištirptų. Neužvirinti!

3.
Pieną su grietinėle užvirinti, įdėti cukraus, vanilės ir pamaišyti, kol ištirps, plona srovele supilti želatiną ir leisti pravėsti.

4.
Spalvotus žėlė gabaliukus dėti į formą ir užpilti pravėsusio pieno mišiniu. Palikti šaltai ir leisti sustingti.




admin · 2018-12-09 09:01 · 754 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt